Vintage esküvő szervezése, esküvőszerverző

Ha úgy dönt, hogy esküvőjének szervezését a Vintage Design Mecz Gyöngyi kezébe adja, mi mindent megszervezünk Ön helyett és segítünk a kezdetektől az lakodalom utolsó percéig. Egy személyes találkozó keretén belül mintaasztalt készítünk, az elképzelések alapján, és így láthatják, milyen is lesz a nagy napon.

A vintage hangulatú esküvő elemei:

Főasztal dekoráció hátérrel

Polgári szertartás dekorációja

Esküvői meghívó

Asztaldíszek (virágok, különleges stílusú kiegészítők, vázák)

 

   

 

 

 

Chiavari székek bérlése

http://www.vintagedekoracio.hu/termek/berelheto-chiavari-tipusu-szek

 

Mennyezet dekoráció

Teremdekoráció

   

Köszönőajándékok

Menyasszonyi csokor

 

Kiegészítők:

 

 

 

     

 

 

Gyűrűpárna

Boldogságkapu

 

Ezen felül persze bármilyen személyes, egyedi kérést teljesítünk, hiszen az álomesküvők szervezésekor nem ismerünk lehetetlent! Fontosnak tartom, hogy már az első személyes találkozás alkalmával megtaláljuk a közös hullámhosszt, a jegyespár tudja, hogy mire számítson velem, a szervezővel kapcsolatban, így elöljáróban néhány szó rólam:

Mecz Gyöngyi vagyok, 1973-ban születtem Szigetváron, 2006-ban alapítottam a Gyöngyház Szalont. Azt hiszem, az ízlésem alapján a legkönnyebb beszélnem magamról: 

SZERETEM az ezüstöt,.. a pontosságot a munkámban,... a BIZALMAT,... a fehér tulipánt, ...a csipkét,..az LGT-t,.. a házasságom..., a szívmotívumot..., a fűzfákat, a hangulatfényeket..., az őszinte embereket (a számuk rettentő kevés)..., a telet a Lachtalon..., Popper Pétert..., a boglárkát...A KRÉM SZÍN NEKEM A LEGSZEBB..., a családomat...,a fehér hortenziát,... a naplementét..., a kihívásokat..., az életemet..., az alázatot.(ezt azért még ma is tanulom).., az esti beszélgetéseket a lányommal az ágyában...,   reggeleket a hétvégi házunkban...   Szeretem, hogy 40 éves vagyok, és másként látom már a világot, de főleg: SZERETEM A MUNKÁMAT!

 

Mivel a sima esküvőben már nincs új a nap alatt, ezért gondoltam továbblépni a Provence hangulatát megidéző, vintage stílusú esküvők felé. Természetesen szeretem a hagyománykövető esküvőket, lakodalmakat is,

de lételemem a fejlődés, az új megismerése, hogy egyre előrébb jussak és addig még ismeretlen, szokatlan dolgokkal foglalkozzak, mint például a Provence Magyarországon.

Az esküvőszervezés első lépése egy személyes találkozó velem, hogy a jegyesek megismerjenek, én pedig megszerezzem a bizalmukat. Ezután megkérdezem, általában a menyasszonyt, hogy kiskorában miről álmodozott, milyen lesz az esküvője, ha majd nagy lesz? Ilyenkor elsőre csak nevetnek, de azért mindenkit tud mit válaszolni erre.

Gyakorlati szempontból mindenekelőtt a helyszín kiválasztását szükséges összehangolnunk a kívánt esküvői stílussal. A Provence-i hangulathoz a szabadtérvagy sátor a legalkalmasabb, de alapvetően a pajta a lehető legjobb megoldás - és ha rám bízzák, én tudok is pajtákat ajánlani nekik. Persze, legelőször ezekbe még nem megyünk bele, csak a lehetőségek határtalanságának bemutatása végett említem meg ezt. Az első találkozás csak általános megbeszélés, és ha a jegyespár eldöntötte, hogy pontosan merre szeretné tovább terelni a kérdést, illetve, ha meggyőztük őket és minket választanak, akkor vágunk bele részletesen a szervezésbe. Az első „mérföldkő” a meghívó, hogy legyen idejük a vendégeknek felkészülni (akár anyagilag is) az esküvőre, innentől kezdve pedig mindent kétszáz fokon égve szervezünk, tele lelkesedéssel és odaadással.

Az a tapasztalatom, hogy szinte családtagként gondolnak rám, mire elérkezünk az esküvőhöz, és ha van időm, én is részt szoktam venni vendégként a Nagy Nap-on. Nagyon jól esik, hogy amikor meglátnak, nekem örülnek a legjobban - és ezt most minden nagyképűség nélkül mondom. Ugyanakkor nekem is jólesik támogatni őket, tudják rólam, hogy ha felmerül akármilyen probléma, azt én bármi áron megoldom. Számtalanszor nem várt akadályokba ütközhetünk: volt már rá példa, hogy nem működött a hangosítás, úgyhogy amíg négy ember próbálta megjavítani a rendszert, addig az autómról kapcsoltam be a zenét. Rettentően fanatikus vagyok, ha problémát látok, visznek az ösztöneim, és addig nem vagyok nyugodt, amíg nincs minden rendben körülöttem és a feladataim körül. Mindez számomra nem munka, hanem hivatás és vallom, hogy egy olyan szoros együttműködést, amelyet egy esküvő igényel a szervezőtől és a jegyesektől, nem helyes üzletként felfogni. A közvetlenség és az emberség egy ilyen rendkívüli eseménynél számomra mindennél fontosabb szempont.

Végtelenül megtisztelő, hogy már Pécsről is érkezek hozzám menyasszonyok, az elmúlt nyolc év alatt pedig annyit fejlődtünk, hogy rengeteg pécsi és kaposvári dekoratőr is tőlünk bérel dolgokat. Fontos megemlítenem, hogy országon belül bárhova elmegyünk, illetve számos külföldön élő párunk van, akik itthon tartanák az esküvőjüket, és készségesen vállaljuk, hogy mire hazaérnek, mi mindent elintézünk. Azt hiszem, a Szalon sikerének kulcsa, hogy minden terhet leveszünk a vállakról, gondoskodunk mindenről, de csakis a jegyespár játékszabályai szerint.

F:saját és Pinterest