Vintage esküvő szervezése, esküvőszerverző

Ha úgy döntötök ,hogy esküvőtök szervezését a mi kezünkbe adjátok akkor, mi mindent megszervezünk  és segítünk a kezdetektől az lakodalom utolsó percéig. Egy személyes találkozó keretén belül mintaasztalt készítünk, az elképzelések alapján, és így láthatják, milyen is lesz a nagy napon.

A vintage hangulatú esküvő elemei:

Főasztal dekoráció hátérrel

Polgári szertartás dekorációja

Esküvői meghívó

Asztaldíszek (virágok, különleges stílusú kiegészítők, vázák)

 

   

 

 

Mennyezet dekoráció

Teremdekoráció

   

Köszönőajándékok

Menyasszonyi csokor

 

Kiegészítők:

 

 

 

     

 

 

Gyűrűpárna

Boldogságkapu

 

Ezen felül persze bármilyen személyes, egyedi kérést teljesítünk, hiszen az álomesküvők szervezésekor nem ismerünk lehetetlent! Fontosnak tartom, hogy már az első személyes találkozás alkalmával megtaláljuk a közös hullámhosszt, a jegyespár tudja, hogy mire számítson velem, a szervezővel kapcsolatban, így elöljáróban néhány szó rólam:

 

 

Balogh-Horváth Judit vagyok, 12 éve a szépségiparban dolgozom, innen vezettet az út a rendezvényszervezésig és a dekorációs vállalkozásig.
Ez egy álom beteljesedése, amire kislány korom óta vágytam.
Elindutam egy úton,melynek köszönhetően több családi és baráti esküvőn lehetőségem nyílt közreműködni mint segítő kreatív-dekoros.
Nem is olyan rég jött a lehetőség, hogy átvehetek egy fantasztikus embertől
(Vintage Design - Mecz Gyöngyi) egy remek vállalkozást, amit tovább vihetek, és az ő munkásságát szellemiségét megőrizve,
és ezt bővítve segítsem a párokat, hogy életük nagy napja pontosan olyan legyen, mint ahogyan azt megálmodták.
Fontos számunkra, hogy mindig olyan dekorációt készítsünk, ami a ti személyiségeteket tükrözi, és
amiben „otthon” tudjátok érezni magatokat azon a napon, életetek legmeghatározóbb napján.
Akár vintage, provance, rusztikus vagy hagyományos esküvőről van szó, mi minden esetben a maximumot nyújtjuk,
és szívvel lélekkel dolgozunk azért, hogy a leghangulatosabb és a legízlésesebb enterior bűvkörében mondhassátok ki a boldogító igent.

Az esküvőszervezés első lépése egy személyes találkozó velem, hogy a jegyesek megismerjenek, én pedig megszerezzem a bizalmukat. Ezután megkérdezem, általában a menyasszonyt, hogy kiskorában miről álmodozott, milyen lesz az esküvője, ha majd nagy lesz? Ilyenkor elsőre csak nevetnek, de azért mindenkit tud mit válaszolni erre.

Gyakorlati szempontból mindenekelőtt a helyszín kiválasztását szükséges összehangolnunk a kívánt esküvői stílussal. A Provence-i hangulathoz a szabadtérvagy sátor a legalkalmasabb, de alapvetően a pajta a lehető legjobb megoldás - és ha rám bízzák, én tudok is pajtákat ajánlani nekik. Persze, legelőször ezekbe még nem megyünk bele, csak a lehetőségek határtalanságának bemutatása végett említem meg ezt. Az első találkozás csak általános megbeszélés, és ha a jegyespár eldöntötte, hogy pontosan merre szeretné tovább terelni a kérdést, illetve, ha meggyőztük őket és minket választanak, akkor vágunk bele részletesen a szervezésbe. Az első „mérföldkő” a meghívó, hogy legyen idejük a vendégeknek felkészülni (akár anyagilag is) az esküvőre, innentől kezdve pedig mindent kétszáz fokon égve szervezünk, tele lelkesedéssel és odaadással.

Az a tapasztalatom, hogy szinte családtagként gondolnak rám, mire elérkezünk az esküvőhöz, és ha van időm, én is részt szoktam venni vendégként a Nagy Nap-on. Nagyon jól esik, hogy amikor meglátnak, nekem örülnek a legjobban - és ezt most minden nagyképűség nélkül mondom. Ugyanakkor nekem is jólesik támogatni őket, tudják rólam, hogy ha felmerül akármilyen probléma, azt én bármi áron megoldom. Számtalanszor nem várt akadályokba ütközhetünk: volt már rá példa, hogy nem működött a hangosítás, úgyhogy amíg négy ember próbálta megjavítani a rendszert, addig az autómról kapcsoltam be a zenét. Rettentően fanatikus vagyok, ha problémát látok, visznek az ösztöneim, és addig nem vagyok nyugodt, amíg nincs minden rendben körülöttem és a feladataim körül. Mindez számomra nem munka, hanem hivatás és vallom, hogy egy olyan szoros együttműködést, amelyet egy esküvő igényel a szervezőtől és a jegyesektől, nem helyes üzletként felfogni. A közvetlenség és az emberség egy ilyen rendkívüli eseménynél számomra mindennél fontosabb szempont.

F:saját és Pinterest