Vintage hangulatú esküvő

Hazudik, aki azt mondja, még sose tervezte el fejben a saját esküvőjét legalább egyszer. Mindenki gondolkozik ilyesmin, hiszen életünk egyik legfontosabb napjáról van szó, és szeretnénk ezt az alkalmat tökéletes keretek között megélni. Persze, embere válogatja, kinek mit jelent ez esetben a tökéletes, de amelyik jegyespár úgy képzeli, hogy számukra a Nagy Nap régies eleganciába burkolt vidéki hangulatú, akkor ők most jó helyen járnak.

A Vintage (Vintázs) hangulatú esküvő a vidéki menyegzők hangulatát idézi fel. Lényege, a kifinomult részletekben rejlik, jellemző elemei a levendulában gazdag dekoráció, a század elejét megidéző patinás bútordarabok, mindez csipkével, virágokkal díszítve a lehető legelegánsabb stílusban. Az összkép azonban mégis letisztult, giccsektől mentes. Színek esetében pedig az olyan természetes árnyalatok dominálnak, mint a rózsaszín, a lila, a zöld, a fehér vagy a bézs.

 

Forrás:saját és pinterest

Viszont ahhoz, hogy a kívánt álomesküvő valóban mesébe illő legyen, profi, a munkájával szemben igényes és maximalista szervező csapatra van szükség. Az esküvő szervezése alatt végig egy cél lebeg előttünk: a házasodó pár napja a lehető legszebb legyen. Segítünk, figyelünk minden kérésre, kérdésre, miközben igyekszünk mindent úgy kialakítani, ahogy azt a jegyesek megálmodták. Ha felkeltettük érdeklődését, az Esküvőszervezés menüpontban olvashat mindennek a kivitelezéséről!

 

Forrás: saját és Pinterest

Végül pedig szeretnék megosztani néhány kedves üzenetet, amelyeket a menyasszonyainktól kaptunk:

"Minden lány megálmodja az esküvőjét még kislány korában. Nálam ez nem így történt, nem láttam ennyire előre, de ha megálmodtam volna, pontosan ilyen lett volna.
Köszönöm a rengeteg odaadást, a türelmet és szeretetet, amit tőletek kaptunk már a kezdetektől. Sosem erőltettetek semmit, minden úgy történt, ahogy mi elképzeltük, segítségünkre voltatok a bizonytalanságunkba, s finoman irányt mutattatok. A készülődés minden pillanatát élveztem, sokat nevettünk együtt, fergeteges volt a díszítés, virágok kiválasztása, amihez Kala kifejezései is nagyban hozzájárultak...
Szerintem egy mennyasszony sem próbált fel annyi ruhát, amennyit én, és köszönöm a szuper tanácsokat, amit kaptam tőletek. És a rendhagyó álomruhát is nagyon köszönöm!
Az egész esküvőt belengte az a miliő, amit ti képviseltek, és ami hozzánk nagyon közel áll. Ha újra kellene kezdenem, mindent ugyanígy, veletek csinálnék, egyszerűen tökéletes volt minden! Életem nagyon fontos napját tettétek tökéletessé, sosem felejtem ezt el nektek, mindig szeretettel gondolok rátok!"
Zsuzsi és Kala

"Köszönünk mindent! Köszönjük azt, hogy együtt ötletelhettünk, hogy érdekelt, hogy mi mit találtunk ki, hogy hagytad, hogy saját kezűleg egészítsük ki a dekorációt, hogy nem beszéltél le az álmainkról! A végeredmény tökéletes lett, olyan, amilyet megálmodtunk magunknak… Csak azt tudnám, hogy hogyan is találtad ki, hogy mi mire vágyunk? Ilyen vagy Gyöngyös... Néhány szó, és már látod a párok szemében, hogy mire van szükségük! Egy elkötelezett, kreatív, csupa szív ember, aki arra tette fel az életét, hogy másoknak örömet okozzon. Boldog vagyok, hogy ismerhetünk!"
Szabina & Tamás