Vintage esküvői meghívók

Bár az esküvőszezon még arrébb van, a meghívókat érdemes már télen kiküldeni, hogy biztosan minden vendég úgy alakítsa nyári terveit, hogy a teljes ceremónián is részt vehessen. Ha a jegyespár még nem kezdett el ezzel foglalkozni, akkor se csüggedjen, nem késtek még el semmivel. Néhány gyönyörű, de annál egyszerűbben és gyorsan elkészíthető esküvői meghívóhoz mutatunk most inspirációt.

 

 

A Provence-i hangulat lényege a letisztultság, így a meghívókat sem szükséges túlságosan díszíteni. Egy szimpla, szépen megírt meghívói pakk csipkével átkötve és egy szál virág kíséretében nagyon elegánsan fest.

 

 

 

Ez egy nagyon ötletes, vintage hatású meghívó, igaz kicsit alternatív megoldás. A jegyespár polaroid hatásúan kinyomtathatja közös képeiket és azok aljára vagy hátára írhatja rá a szükséges információkat. Nagyon romantikus és meghitt az ilyen, akárcsak a képen.

 

 

Rajzolni, festeni szerető menyasszonyok előnyben! Kézzel festett virágmintás meghívók.

 

 

Még egy letiszult világ. Natúr papírral és egyszerű kötözőmadzaggal is csodákra lehetünk képesek. 

 

 

Egyik kedvenc megoldásom, a naptár stílusú meghívó, jelölve rajta a házasságkötés ideje. Ez most egy egyszerűbb változat, de fantáziánknak semmi sem szab határt, akár tehetünk mellé képet is, mint ahogy egy valódi naptár hátulján vagy tetején megszoktuk. 

 

 

Ha maga a meghívó nem túl hivalkodó, feldobhatjuk az összhatást egy nagyon elegáns csipkeborítékkal. 

 

 

A legkreatívabb pedig a palackba zárt meghívó. Az üveg alakja és felülete itt is rengeteg kaput nyit meg kreativitásunknak.

Láthatjuk tehát, hogy egy vintage, Provence-i meghívót összedobni nem nagy ördöngösség, persze százas nagyságrendű számokban gondolkodva azért még így is eltelhet egy kis időbe, mire végez vele az ember. Ha mégis belevágunk, és vintage, Provence-i jellegű meghívót szeretnénk alkotni, érdemes arra figyelni, hogy a meghívók színvilágánál pasztell, fáradt árnyalatokban gondolkodjunk. Egy csipke, egy szárított virág, egy szalag vagy a virágminta pedig csakis a hasznunkra válhat. Fontos még, hogy a meghívóhoz ne felejtsünk el olyan kártyát biztosítani, amelyen a vendég értesíteni tudja a párt a részvételi szándékáról, és ehhez célszerű már a válaszborítékot is küldeni. Így lesz teljes a pakk, amihez akár még apró csokoládét vagy (Provence-hez méltóan) kis levendulaszappant is mellékelhetünk. Nagyon szépen mutat a csomagra kötve.

Akinek ezek az ötletek még nem voltak elegek, vagy azért mégis professzionális csapatra bízná a meghívók elkészítését, vagy akár az esküvőt, bátran keressen minket, a honlapon minden elérhetőségünk megtalálható! 

2015. 01. 27.