Egy évvel ezelőtt: Viki és Norbi

Ez a hirtelen jött tavaszi szép idő kihozta belőlünk a romantikus és nosztalgikus hangulatot, úgyhogy most hadd osszuk meg Veletek egy tavalyi, nagyon kedves esküvő történetét :)

Először Gyöngyi szemszögéből:

Viki régóta segített nekem az esküvőkiállításokon, önzetlenül, fáradtságot nem kímélve. Akkor megígértem neki, hogy az Ő esküvőjén ugyanezt fogja tőlem visszakapni, és ez így is lett. Viki már egy évvel előbb elkezdte szervezni az esküvőjét, abban az egy évben minden nap kétszer írt sms-t: egyszer korán reggel, hogy alszok-e még, és egyszer későn éjjel, hogy alszok-e már? :) A kettő között pedig szinte percenként hívogatott, de ez nekem nagyon jól esett és sose volt teher. Szinte együtt lélgeztünk, és mindenről sziklaszilárd elképzelése volt. Nagyon imádja a vintage stílust, így egyértelmű volt, hogy az egész esküvő ezt a hangulatot árasztja majd. Minden részletben ez a stílus rejlett, a virág csakis a vintage-kedvenc rezgő lehetett, a mennyezeten tortacsipkét vezettünk végig, a vezetékes égősort pedig Amerikából hozattam, és a köszönőajándék is tortapapírba tekert rezgő volt.

 

Sok mécsest is szerettünk volna, néhányat befőttes üvegbe téve tettünk még hangulatosabbá. 

A szalvéta is csipkés, hiszen vintage!

Viki hajában is rezgő volt, természetesen.

Vendégként is részt vettem az esküvőn, dehát egy szervező mennyire tud egyáltalán vendég lenni egy esküvőn? Nem tudtam nem arra figyelni, hogy melyik gyerta nem ég éppen, és mit, hol kell még segíteni. Persze ettől még felejthetetlen élmény volt az egész ceremóniáju!

És még a kutyájára is tettünk rezgős koszorút :)

Viki üzenete az eksüvő után:

"Kedves Gyöngyi! Kedves Gyöngyház Szalon Csapat!

Ezúton szeretnénk megköszönni Nektek, hogy életünk egyik legszebb napját gyönyörűvé és felejthetetlenné tettétek. Minden olyan tökéletes és mesébe illő volt, amilyennek megálmodtuk, (főleg én!:)).Külön köszönet Metz Gyöngyi csapatának a varázslatos dekorációért, amelyet vendégeink a mai napig dicsérnek. Köszönjük a profi csapatmunkát, a szervezés alatt tanúsított türelmet, rugalmasságot és a sok segítő ötletet és javaslatot, amellyel támogattatok bennünket.

Nagypapám az esküvő után másnap azt mondta:”Hát, ez egy csoda volt, mintha egy filmben lettem volna.” Megígérjük, ajánlani fogunk Benneteket és ezt a mesés helyszínt! Üdvözletünket küldjük a Csapatnak! "

 

Nagyon jól esnek mindig, amikor az esküvőt követően ilyen kedves üzenetek kapok, és még egy évvel később is szeretek visszaemlékezni rájuk :)