Cikkek, képek, újdonságok

Az idei év igazán bővelkedett szebbnél szebb esküvővel :) Ezekből szeretnénk bemutatni egyet, ami több szempontból is kihívás elé állította a csapatot. Már a tavalyi évben kezdtük el a szervezkedést, és a legnagyobb örömünkre az ifjú pár teljesen meg volt elégedve a végeredménnyel. Az internet és a facebook segítségével összedolgoztunk, hiszen több ezer kilométer választott el minket.
 • Vintage Design
 • Vintage Design
 • Vintage Design
 • Vintage Design
Egy külföldön dolgozó ifjú pár esküvőjét dekoráltuk Zalacsányban. Már az előkészületek is izgalommal töltöttek el.  Pár kép ízelítőnek: 
 • Vintage esküvő
 • Vintage esküvő
 • Vintage Esküvő
Egyre népszerűbb hazánkban is a vintage (vintázs) esküvő. Ennek a stílusnak a főirányvonala a letisztultság, a természetesség.   
 • Vintage Design
 • Vintage Design
Egy kis ízelítő a pécsi esküvő kiállításról, ahol mi is képviseltetjük magunkat :)           
 • Vintage Dekoráció
 • Vintaged Dekoráció
 • Vintage Dekoráció
Részleteiben már sokszor felfedtük a vintage (vintázs) hangulatú esküvők jellegzetességeit, egészében azonban egy ideje már nem vizsgáltuk meg. Most változtatunk ezen, és megmutatjuk, honnan merítünk ihletet, ha a komplett stílust, összeképet akarjuk megteremteni. 
Vintage hangulatú esküvői meghívók tekintetében nem kell annyira az egyszerűségre és a letisztultságra törekedni - persze, lehet -, mivel ezek inkább a régebbi korok leveleit és képeslapjait idézik, amiket pedig annak idején szerettek bőségesen dekorálni. Most ezek közül hoztuk el kedvenceinket!
Ezúttal a vintage stílushoz passzoló, esküői tortákat bemutató inspirációs anyagunkat mutatjuk be Nektek. Mint tudjátok, itt is törekedni kell a letisztult, egyszerű, de annál elegánsabb összképre - mi is próbáljuk ezt követni a sok-sok finomság terén.   
A menyasszony esküvői csokra nagyon fontos a ceremónia során, hiszen az örökké tartó szerelmet szimbolizálja, ennek fényében mi is mindig a lehető legszebb bokrétát állítjuk össze az ifjú pár női tagjának. Amikor elkészítünk egy csokrot, ilyen és ehhez hasonló képekből merítünk ihletet, reméljük Nektek is tetszik!
Ezen a nyáron is az a megtiszteltetés ért minket, hogy rengeteg esküvőt díszíthettünk és szervezhettünk, most ezeknek a legjobb pillanataiból szemezgettünk így a szezon végére érve, íme! Az amerikai típusú esküvői székeink nagyon kelendőek voltak - ha megnézitek a képeket, megértitek, miért, gyönyörű darabok egytől egyig!
Egész nyáron esküvőket szerveztünk, most ezeket a csodálatos ceremóniákat szeretnénk Nektek bemutatni. Kezdjük is Juditék esküvőjével! Júliusban volt az esküvőjük a mozsgói Ebner pincészetben. Nagyon különleges nap volt, öröm rá visszaemlékezni.
 • Vintage esküvő
 • Vintage asztaldísz
 • Vintage szalvéta
 • Vintage mécses
..rengeteg kagyló, óriási nyugalom (nekünk stresszes magyaroknak,:) rém lassúnak tűnő kiszolgálás,) fákon papagájok, parafatölgyek, narancsfaültetvények, 
 • Provence
 • Provence
 • Provence
 • Provence
A Provence-i vintage esküvők egyik jellegzetessége, hogy gyakran kültéri helyszínen van az egész ceremónia. Mi is nagyon szeretjük ezt a megoldást, a természet közelsége és a naturális környezet igazán hangulatossá varázsolja az esküvőket. Néhány inspirációs kép következik varázslatos kültéri esküvőkről!
Nemsokára itt a ballagási szezon, és nagyon várjuk a virágcsokor megrendeléseket! Íme, gyűjtöttünk is néhány ötletadót azok számára, akiknek még nincs konkrét elképzelésük, milyen csokrot szeretnének adni ballagó hozzátartozójuknak. Mi mindenben segítünk, és rendeléseket nemcsak az üzletben, hanem Facebook-on is felveszünk (oldal a lap alján)! Ja, és persze itt is a vintage a kedvencünk :)
Ez a hirtelen jött tavaszi szép idő kihozta belőlünk a romantikus és nosztalgikus hangulatot, úgyhogy most hadd osszuk meg Veletek egy tavalyi, nagyon kedves esküvő történetét :) Először Gyöngyi szemszögéből:
A kék után következzen egy hasonlóan vidám, kellemes szín, a rózsaszín! A rózsaszínnek ez a paszteles árnyalata a természetben és a virágoknál gyakran előfordul, ezért nagyon könnyen vintage hangulatúvá varázsolja az esküvői ceremóniákat, de persze otthonunkat is. Ugye, milyen kellemes?
Hogyan is hangolódhatnánk jobban a tavaszra, mint megannyi színes dologgal? Színek szerint rendeztük fényképeinket, és úgy döntöttünk, hogy a kékekkel kezdünk. A kéknek ezen árnyalata nem feltétlenül vintage hangulatot idáző szín, de mi azért nagyon szeretjük. A kizárólagos vintage rajongók viszont most óvatossan lapozzanak :)
Bár mire az esküvőt követő lakodalomhoz érünk, a vendégség nagyrészét már csak a vacsora izgatja, de azért nagyon fontos, hogy az asztalok is minél szebbek legyenek. Mi nagyon szeretjük rendezgetni a terítéket és az asztali dekorációt, így ötletszerzés és inspiárció gyanánt összegyűjtöttünk néhány elegáns, vintage hangulatot idéző asztaldíszt. 
Mindig nagyon csodálom a vintage esküvők szabadban tartott lakodalmait, úgyhogy most ezekről válogattam néhány szép képet. Persze, amennyire hangulatos, annyira zsákbamacska időjárás szempontjából kint tartni egy lagzit, de ha szerencsénk van, és reggel úgy áll, hogy szervezhetjük ki, az mindig nagy öröm számunkra, hiszen a természet közelsége is sokat ad a vintage hangulathoz!
Ugye Ti is legalább annyira szeretitek a virágokat, mint mi? A vintage stílus alappillére a szép növényekben gazdag környezet, így ha virágokkal díszítjük otthonunkat, már csak ennyitől igazán vintage hatású lesz. Íme, néhány inspiráció!
 • Vintage - Virágba borult hétvége
 • Vintage - Virágba borult hétvége
 • Vintage - Virágba borult hétvége
 • Vintage - Virágba borult hétvége
Mint esküvőszervező és virágkötő egyszerre, mindig nagy öröm, hogy a két szeretett hivatásom az esküvői csokorban találkozik. A csokornak fontos szerepe van, hiszen a ceremónián ez szimbolizálja a boldogságot - ezért is dobjuk hátra a házasságkötés végén, hogy megtudjuk, kit érint ez a fajta boldogság a legközelebb? Összegyűjtöttünk néhány gyönyörű csokorötletet, ahonnan a menyasszonyok inspirálódhatnak, de a virágok alapvetően nagyon szépek, így biztosan szebbé teszik mindenkinek a napját már csak képről is. 
Minden eskvőn központi kérdés a menyasszony esküvői ruhája. A lányok, nők legtöbbségének kislány kora óta rengeteg ötlete van arra, milyen csodálatos költeményt szeretne majd viselni a Nagy Napon, de egy kis inspiráció azért mindig jól jöhet. Íme, néhány elbűvölő kreáció! A ruhák között van díszes, egyszerű, habos-babos, minimalista, és még térdig érő is, úgyhogy biztosan mindenki talál kedvére valót. Persze, profilunkhoz híven igyekeztünk vintage és Provence-t idéző darabokat keresni.
Néhány gyönyörű, de annál egyszerűbben és gyorsan elkészíthető vintage stílusú esküvői meghívóhoz mutatunk most inspirációt. A Provence-i hangulat lényege a letisztultság, így a meghívókat sem szükséges túlságosan díszíteni. Egy szimpla, szépen megírt meghívói pakk csipkével átkötve és egy szál virág kíséretében nagyon elegánsan fest.
 • Vintage esküvői meghívó
 • Vintage esküvői meghívó
 • Vintage esküvői meghívó
 • Vintage esküvői meghívó
 A . is többféle változat közül válogathattok, de az ügyes kezűek elővehetik kreativitásukat és maguk is elkészíthetik.  A díszítés esetében mindkét esetben szabadon engedhetjük fantáziánkat, de a monumentális, rikító díszeket azért érdemes kerülni, ha Provence-ben gondolkodunk, hiszen ennek lényege a kifinomult minimalizmus.
A weboldalon Provence-i hangulatú esküvőkhöz nyújtunk teljes körű szervezést. A Cikkek, újdonságok alatt futó blogra érdemes lesz hetente többször is visszalátogatni akkor is, ha esküvő témában nem vagytok illetékesek, mert a képek és a bejegyzések is kiváló inspirációforrást és ötleteket nyújthatnak a mindennapok szebbé tételéhez. Első körben kellemes nézelődést kívánunk az általunk készített magával ragadó képekhez, várunk vissza mindenkit!